Ziua Inovării la Beliș – sesiunea I: 30 martie 2024

Sâmbătă, 30 martie, a fost o zi de neuitat pentru tinerii din teritoriul GAL Napoca Porolissum. În pitoreasca comună Beliș, județul Cluj, am avut ocazia să organizăm Ziua Inovării, un eveniment dedicat explorării produselor lactate inovative și beneficiilor unei alimentații sănătoase. Această zi specială a fost realizată alături de formatorul nostru, Răzvan Cherecheș, un adevărat expert în nutriție și sănătate.

Ce a însemnat Ziua Inovării?

Ziua Inovării a fost un eveniment plin de activități educative și practice, care au avut scopul de a aduce mai aproape de tineri conceptul de alimentație sănătoasă și beneficiile produselor lactate ecologice.

Produse Inovative pe Bază de Lapte

Participanții au avut ocazia să descopere o gamă variată de produse lactate inovative. De la iaurturi și brânzeturi, până la lapte proaspăt și alte delicii lactate, toate aceste produse au fost atent selecționate pentru a evidenția inovația și calitatea.

Adoptarea unei Alimentații Sănătoase

Unul dintre obiectivele principale ale zilei a fost educarea tinerilor cu privire la adoptarea unei alimentații sănătoase. Răzvan Cherecheș a oferit informații valoroase despre importanța unei diete echilibrate și cum aceasta contribuie la starea generală de bine a organismului.

Efectele Benefice ale Alimentației Sănătoase

Tinerii au aflat despre multiplele efecte benefice pe care o alimentație sănătoasă le are asupra corpului. De la creșterea nivelului de energie și până la întărirea sistemului imunitar, beneficiile unei alimentații sănătoase sunt numeroase și esențiale pentru o viață de calitate.

Diferența Dintre Lactatele Ecologice și Cele din Comerț

Un alt subiect important discutat a fost diferența dintre lactatele ecologice și cele din comerț. Participanții au învățat despre avantajele produselor ecologice, cum ar fi lipsa pesticidelor și a altor substanțe chimice dăunătoare, precum și despre modul în care acestea sunt produse în armonie cu natura.

Descoperirea De Lucruri Noi Despre Lactate

Ziua Inovării a fost și o ocazie de a descoperi lucruri noi și interesante despre lactate. Prin demonstrații practice și sesiuni interactive, tinerii au avut posibilitatea să învețe despre procesele de producție, beneficiile nutriționale și multe alte aspecte fascinante ale acestor produse.

Ziua Inovării a fost și o ocazie de a descoperi lucruri noi și interesante despre lactate. Prin demonstrații practice și sesiuni interactive, tinerii au avut posibilitatea să învețe despre procesele de producție, beneficiile nutriționale și multe alte aspecte fascinante ale acestor produse.

Partenerii Noștri: Alb de Măguri-Răcătău

Pentru acest eveniment special, am ales doar cele mai savuroase, sănătoase și ecologice produse lactate de la partenerii noștri de încredere, Alb de Măguri-Răcătău. Colaborarea cu acești producători locali a fost esențială pentru succesul evenimentului și dorim să le mulțumim din suflet pentru sprijinul oferit.

Ziua Inovării la Beliș a fost un real succes! Evenimentul a evidențiat importanța inovației în alimentație și a promovat beneficiile produselor lactate ecologice, contribuind astfel la crearea unei comunități mai sănătoase și mai bine informate. Mulțumim tuturor pentru implicare!

example, category, and, terms

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *