Noutăți

Evenimentele noastre Alb de Măguri-Răcătău:

  • Brunch cu produse locale la Mărgău: sesiunea II: 6 iunie 2024
    A doua sesiunea a Brunch-ului cu produse locale s-a desfășurat la Mărgău, în data de 6 iunie 2024, alături de chef Horia Șimon! Locația a fost selectată cu grijă pentru a oferi participanților o experiență autentică și relaxantă în mijlocul naturii. Programul brunch-ului a fost conceput pentru a oferi o experiență interactivă și educativă. Participanții
  • Ziua Inovării la Beliș – sesiunea I: 30 martie 2024
    Sâmbătă, 30 martie, a fost o zi de neuitat pentru tinerii din teritoriul GAL Napoca Porolissum. În pitoreasca comună Beliș, județul Cluj, am avut ocazia să organizăm Ziua Inovării, un eveniment dedicat explorării produselor lactate inovative și beneficiilor unei alimentații sănătoase. Această zi specială a fost realizată alături de formatorul nostru, Răzvan Cherecheș, un adevărat
  • Brunch cu produse locale la Liceul Tehnologic Vlădeasa Huedin: sesiunea I: 21 aprilie 2023
    De la tradiție la artă culinară, de data aceasta la Liceul Tehnologic Vlădeasa Huedin, tot alături de chef Giacomo Zangrando! A fost o zi plină, încărcată, dar cu multe satisfacții. După întâlnirea de poveste cu copiii de la Școala Gimnazială din Măguri-Răcătău despre care v-am relatat deja, chef Giacomo a gătit alături de elevii de
  • Eveniment la Școala Gimnazială Măguri Răcătău: 20 aprilie 2023
    De la tradiție la artă culinară! Partenerul și prietenul nostru italian, chef Giacomo Zangrando, a venit la noi acasă ca să susțină un workshop interactiv cu elevii de la Școala Gimnazială Măguri Răcătău. Împreună cu partenerii producători care s-au alăturat proiectului și care au dăruit cu multă bucurie produse naturale, proaspete, provenite din surse sigure,

Pentru cele mai recente informații, evenimente și știri despre proiectul nostru, urmărește-ne în social media și pe canalul de YouTube: