Brunch cu produse locale la Mărgău: sesiunea II: 6 iunie 2024

A doua sesiunea a Brunch-ului cu produse locale s-a desfășurat la Mărgău, în data de 6 iunie 2024, alături de chef Horia Șimon! Locația a fost selectată cu grijă pentru a oferi participanților o experiență autentică și relaxantă în mijlocul naturii. Programul brunch-ului a fost conceput pentru a oferi o experiență interactivă și educativă. Participanții au avut oportunitatea de a degusta o varietate de produse locale, toate oferite de producătorii noștri din Măguri-Răcătău. Pe lângă degustare, a avut loc și o prezentare a produselor lactate ecologice, oferind astfel o înțelegere mai profundă a procesului de producție și a beneficiilor consumului de alimente proaspete și naturale, în general.

Unul dintre principalele obiective ale brunch-ului a fost promovarea unui stil de viață sănătos. Participanții au învățat despre beneficiile consumului de produse proaspete, naturale și au fost încurajați să facă alegeri alimentare informate și responsabile. Evenimentul a fost o platformă excelentă pentru producătorii locali, care au avut ocazia să-și prezinte produsele unui public larg și să stabilească relații directe cu potențialii clienți.

A doua sesiune a Brunch-ului cu Produse Locale organizat la Mărgău a fost un eveniment remarcabil, reușind să aducă împreună comunitatea locală și să promoveze importanța unei alimentații sănătoase și a susținerii producătorilor locali. Participanții au plecat nu doar cu amintiri plăcute și produse delicioase, ci și cu o înțelegere mai profundă a beneficiilor consumului de alimente naturale și locale. Acest eveniment a pus bazele unei tradiții care va continua să influențeze pozitiv obiceiurile alimentare și să susțină economia locală în anii ce vor urma. Mulțumim tuturor pentru implicare și prezență, ne vedem la următoarele evenimente derulate în cadrul proiectului nostru!

Conceptul de ”Lanț scurt” înseamnă mai ales aprovizionarea din surse locale, scurtarea procesului și dinamizarea producției , urmate apoi de distribuția pe plan local a unui aliment, toate astea atât în folosul producătorilor, dar și al consumatorului final.

Eveniment organizat cu scopul de a crea un spațiu de comunicare între producători și clienți, fiind adresate publicului țintă. Aceste evenimentepun accentul pe importanța conștientizării asupra beneficiilor hranei sănătoase, din surse sigure, provenite din produse de calitate.

example, category, and, terms

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *