- Eveniment la Școala Gimnazială Măguri Răcătău – sesiunea II: 30 august 2024
Pe 30 august 2024, a avut loc Sesiunea a II-a a Evenimentului de la Școala Gimnazială Măguri Răcătău, un moment important din cadrul proiectului Promovarea produselor lactate ecologice (Alb de Măguri-Răcătău), dedicat educării tinerilor și comunității cu privire la importanța produselor lactate și la beneficiile lor pentru sănătate. Evenimentul a adus împreună elevi, profesori, părinți
- Ziua Inovării la Beliș – sesiunea II: 20 august 2024
Pe 20 august 2024, a avut loc Ziua Inovării la Beliș – Sesiunea II, un eveniment dedicat inovației în industria agroalimentară, cu un accent special pe produsele lactate ecologice din zonele Măguri-Răcătău și din cele montane, în general. Evenimentul s-a desfășurat la Beliș, județul Cluj, într-un cadru natural deosebit, reunind producători locali, experți din domeniu
- Brunch cu produse locale la Mărgău: sesiunea II: 6 iunie 2024
A doua sesiunea a Brunch-ului cu produse locale s-a desfășurat la Mărgău, în data de 6 iunie 2024, alături de chef Horia Șimon! Locația a fost selectată cu grijă pentru a oferi participanților o experiență autentică și relaxantă în mijlocul naturii. Programul brunch-ului a fost conceput pentru a oferi o experiență interactivă și educativă. Participanții
- Ziua Inovării la Beliș – sesiunea I: 30 martie 2024
Sâmbătă, 30 martie, a fost o zi de neuitat pentru tinerii din teritoriul GAL Napoca Porolissum. În pitoreasca comună Beliș, județul Cluj, am avut ocazia să organizăm Ziua Inovării, un eveniment dedicat explorării produselor lactate inovative și beneficiilor unei alimentații sănătoase. Această zi specială a fost realizată alături de formatorul nostru, Răzvan Cherecheș, un adevărat
- Brunch cu produse locale la Liceul Tehnologic Vlădeasa Huedin: sesiunea I: 21 aprilie 2023
De la tradiție la artă culinară, de data aceasta la Liceul Tehnologic Vlădeasa Huedin, tot alături de chef Giacomo Zangrando! A fost o zi plină, încărcată, dar cu multe satisfacții. După întâlnirea de poveste cu copiii de la Școala Gimnazială din Măguri-Răcătău despre care v-am relatat deja, chef Giacomo a gătit alături de elevii de