+(40) 721 498 068
LUN – VIN : 08:30 AM – 12:30 PM
Facebook
Instagram
YouTube
Acasă
Descrierea proiectului
Produse
Parteneri
Evenimente
Noutăți
Media
Informații utile
Contact
Media
EPISODUL 1:
Prezentare a proiectului Promovarea produselor lactate ecologice (Alb de Măguri-Răcătău) făcută de Adina Pășcoiu, președintele Asociației GAL Napoca Porolissum.
EPISODUL 3:
Cum se face iaurtul? Aflați direct de la workshop-ul interactiv cu elevii Școlii Gimnaziale Măguri Răcătău susținut de chef Giacomo Zangrando alături de echipa proiectului.
EPISODUL 2:
Cum se face brânza? Aflați direct de la workshop-ul interactiv cu elevii Școlii Gimnaziale Măguri Răcătău susținut de chef Giacomo Zangrando alături de echipa proiectului.
EPISODUL 4: Cum se face untul? Aflați direct de la workshop-ul interactiv cu elevii Școlii Gimnaziale Măguri Răcătău susținut de chef Giacomo Zangrando alături de echipa proiectului.